Wees er klaar voor....

Wees er klaar voor....

              

 

Wees er klaar voor …

 

Nog een kleine zes maanden en de 2e edite van de Pauwels Consulting Ghent Marathon op 28 oktober is alweer een feit. Ben je nog niet ingeschreven?  Maak er meteen werk van, we verwachten een uitverkochte editie over alle afstanden.

 

Maar er moet eerst nog getraind worden en hoe begin je hier best aan? Wel je begint met een realistisch doel te stellen betreft de voorkeur afstand 5km, 10km, 21km of de droom om die volledige marathonafstand eens uit te lopen! Volgende instelling of vraag  is in welke tijd wens je deze te lopen of is het gewoon uitlopen voldoende? Kan mijn wekelijkse agenda 2 tot 3 trainingen aan en moet ik enkele minder goede gewoonten van voeding en drinken wat gaan aanpassen?

 

Eén ding is zeker, je moet vandaag echt beginnen met een plan op te maken. Je inschrijven en registeren zo heb je een echt doel gesteld en dan die loopschoenen aantrekken en START!

Wens je advies, coaching en loop je niet graag alleen kom dan eens proeven van onze begeleide groepstrainingen aan de Watersportbaan & Blaarmeersen. Dinsdag, donderdag en zondag lopen we samen richting 28 oktober en jullie zijn allemaal welkom.

Wees er dus klaar voor over een kleine zes maanden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *