Vrijwilligers…misschien wel de belangrijkste job…

Vrijwilligers…misschien wel de belangrijkste job…

                    

Vrijwilligers…misschien wel de belangrijkste job… Elk event zie je ze. Op festivals, op grote sportevents, op kleinschalige activiteiten…overal zijn ze

Vrijwilligers een misschien ietwat ondankbare titel voor het vele werk dat ze verzetten. Ook wij zijn op zoek naar een 500tal enthousiaste vrijwilligers die van de 2de editie van de Pauwels Consulting Ghent Marathon een groot loopfeest wille maken. Ons aanbod is zo ruim, dat we voor ieder wat wils hebben. Want wist je dat je als vrijwilliger mee kan helpen om de loper een fijne ervaring te bezorgen. Als vrijwilliger kan je lopers van drank voorzien, of ervoor zorgen dat de bagage van de loper rustig wordt weggezet. Als vrijwilliger kan je ook meehelpen aan het opbouwen van lopersdorp of de start en aankomst zone. Ben niet zo een handige harry maar wel een grote glimlach om de finisher te ontvangen en de loper een pracht medaille te overhandigen, dat kan ook…

Net als vorig jaar bieden we ook opnieuw gratis kinderopvang, en ligt jouw passie daar, dan hebben we zeker nog een plekje vrij voor jou.

Of kom je liever met je jeugdvereniging en kan je op die manier een extra centje voor het zomerkamp verkrijgen. We hebben verschillende aanbiedingen voor groepen en willen hebben voor verenigingen een budget voorzien.

Ben je nog niet overtuigd of je iets gevonden hebt dat bij jouw past? Stuur gerust een mailtje naar info@ghentmarathon.be en Leen van het team neemt contact met jou op om een match te vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *