Voorbereidingen & Workshops

In groep lopen is veel leuker en beter hoor …

90% van de lopers in de wereld loopt alleen of misschien met een vriend(in) maar al zeker niet in groep- of clubverband. Hoe zou dit komen vroegen we ons zo af als organisatie van de Pauwels Consulting Ghent Marathon op 28 oktober 2018 ?

We denken enerzijds dat lopers zich niet graag binden aan vaste loopuren of liever alleen lopen met hun gedachten bij muziek of de stilte van de natuur. En toch lopers die ooit kennis gemaakt hebben om in een ‘toffe’ loopgroep te trainen merken na een tijdje dat het ook zo zijn voordelen heeft : je traint gerichter met betere resultaten en minder kans op blessures, je doet meer je best omdat je dit niet alleen moet afwerken die lange trainingen of versnellingen en bovenal leer je nieuwe mensen kennen die eigenlijk hetzelfde gemeen hebben en dat is die afstanden of snelheden halen.

Door die sportieve solidariteit ontstaat een vriendschap en dat is toch een mooi gegeven waar het ook om draait in dit leven naast de persoonlijke prestaties. In groep lopen is dus veel leuker en beter hoor. Welkom op onze groepstrainingen - Meer info : stefaan@ghentmarathon.be

Kalender groepstrainingen Marathon van Gent 2018.2

Meer info via ons Facebookevent: "Groepstrainingen Marathon van Gent 2018.2"