LOOP VOOR EEN GOED DOEL

De Ghent Marathon gaat ook dit jaar voluit voor het goede doel!

Steun onze goede doelen en loop mee ten voordele van hun project. Hieronder vind je ze allemaal!

Return Ghent Marathon:

Melding van logo’s en link naar acties van alle goede doelen op onze website

Melding van logo’s van alle goede doelen in onze digitale Runners Guide voor deelnemers

Exclusief indoor platform ter beschikking voor alle goede doelen in de Topsporthal, plaats van start- en aankomst van alle loopafstanden

Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen promostand/ groeps-verzamelplaats op het indoor platform (max. 2 x 2m, excl. materialen), met toelating voor verkoop van eigen producten (excl. food & drinks), fondswervingsacties, enz.

Inzet goede doel:

Promotie van de Ghent Marathon op eigen website en/of via eigen communicatiekanalen (vraag ons gerust naar flyers, affiches in papieren/digitale versie).

Aantrekken van deelnemers (die eventueel lopen t.v.v. uw goede doel): inschrijving via onze campagne website (individuele of groepsinschrijving). Weet dat je via groepsinschrijving kan genieten van groepskorting en extra service ter plaatse.

Aanbrengen van vrijwilligers die ons een handje helpen voor/tijdens/na het event in ruil voor een mooi waardenpakket/pp.

In het goede doelen dorp is het NIET toegelaten om eigen drank & food te verkopen noch te consumeren. We nodigen u hiervoor uit gebruik te maken van onze catering service ter plaatse.