HOE GERAAK JE ER?

hoe geraak je er?

Start & finish bevinden zich aan de Topsporthal, Zuiderlaan 14, 9000 Gent.

We raden je uitdrukkelijk aan om op een duurzame manier naar de Ghent Marathon te komen! Tips om dit te doen vind je in onze bereikbaarheidsfiche.

Woon je in de buurt van De Assels of het Soenenspark? Klik dan zeker hier en neem een kijkje bij onze rubriek “bewoners en supporters” voor de aangepaste verkeersregeling op zondag 28 november 2018.

Het treinstation Gent-Sint-Pieters ligt op slechts 2,5 km wandelafstand van de Topsporthal. De ideale opwarming in aanloop naar je wedstrijd!

Er zullen voldoende fietsstallingen voorzien zijn aan de Topsporthal. Raadpleeg de fietsrouteplanner via deze link: http://fietsrouteplanner.gentfietst.be. Daar stippel je snel en gemakkelijk je eigen fietstraject uit. De planner is een digitale kaart die werkt zoals een GPS-systeem.

We willen de fietsers extra belonen voor hun inzet! Elke fietser maakt kans op één van de waardevolle prijzen met een totaal van 5.000 EUR. Fietsers kunnen deelnemen door een selfie te trekken met je fiets aan de Ghent Marathon Wall bij de fietsstallingen. Deze foto dien je openbaar te publiceren op Facebook of Instagram met de #biketoghentmarathon. De gelukkige fietsers zullen persoonlijk worden verwittigd de week na het event.

Voor meer informatie omtrent de trein/ tram/ bus zie onze bereikbaarheidsfiche. Aan het treinstation Gent-Sint-Pieters kan je ook gebruik maken van de ondergrondse betaalparking. Deze parking telt 1.580 plaatsen.

Let op: de Zuiderlaan vanaf de Westerlaan/ R4 zal voor ALLE verkeer afgesloten worden op zondag 28 oktober 2018 ter hoogte van de Topsporthal. Plaatselijke omleidingen zullen worden voorzien. De Blaarmeersen blijft ten alle tijden bereikbaar via de Verenigde Natieslaan/ Europlaan. Voor meer informatie omtrent bereikbaarheid en parkings zie onze bereikbaarheidsfiche.

Goed nieuws! Fase 4 van de wegenwerken op de E40 in Zwijnaarde is vroeger klaar dan verwacht en fase 5 start maandagochtend 29/10. Er zal op dit punt dus geen hinder zijn om de start van je loopwedstrijd te bereiken.