GOEDE DOELEN

GOEDE DOELEN

De Ghent marathon gaat ook dit jaar voluit voor het goede doel. We zoeken daarom voor onze 2e editie op zondag 28 oktober 2018 terug 42 goede doelen die wensen mee te werken aan ons event.

Meerwaarde?
De Ghent Marathon heeft in zijn 1e editie een financiële meerwaarde van een totaal van 8.133€ kunnen ophalen ten voordele van alle 42 goede doelen. Op de 2e editie wenst de Ghent Marathon voor een nieuwe aanpak te gaan, om elk goede doel een breder platform te bieden met eigen promo acties en maximale zichtbaarheid naar alle deelnemers en supporters toe tijdens het event.

Return Ghent Marathon

  • Melding van logo’s van alle goede doelen op de campagne website en sociale media
  • Exclusieve pagina op de campagne website voor de goede doelen met logo, hyperlink en informatie per goede doel
  • Melding van logo’s goede doelen in de informatie brochure voor deelnemers, buurtbewoners, enz.
  • Exclusief indoor platform ter beschikking voor alle goede doelen in de Topsporthal, plaats van start- en aankomst van alle loopafstanden
  • Mogelijkheid voor het plaatsen van een eigen promostand/ verzamelplaats op het indoor platform (max. 2 x 2m, excl. materialen), met toelating voor verkoop van eigen producten (excl. food & drinks), fondswervingsacties, enz.

Inzet goede doel

  • Promotie van de Ghent Marathon op eigen website en/of via eigen communicatiekanalen (vraag ons gerust naar flyers, affiches (in papier en/of digitale versie)
  • Aantrekken van deelnemers (die eventueel lopen ter ondersteuning van jouw goede doel): inschrijving via onze campagne website www.ghentmarathon.be (individuele - of groepsinschrijving). Weet dat je via groepsinschrijving kan genieten van groepskorting en extra service ter plaatse.
  • Aanbrengen van vrijwilligers die ons een handje helpen voor/tijdens/na het event in ruil voor een mooi waardenpakket/pp.

Overtuigd! Laat dan snel je interesse weten, ten laatste voor 1 mei 2018, aan info@ghentmarathon.be

Met sportieve groeten,
Ghent Marathon team
i.o. Stefaan Engels, Marathonman
www.ghentmarathon.be