Bedrijvendorp

Bedrijvendorp

Op zondag 28 oktober 2018 vindt de Pauwels Consulting Ghent Marathon plaats, een unieke gelegenheid om uw bedrijf in de spotlights te zetten als gezond en dynamisch bedrijf. Bovendien is het een uitgelezen kans om ook uw eigen team een gezellig en sportief event aan te bieden, mogelijks zelfs in familieverband. De keuze uit diverse loopafstanden: kidsrun, 5km, 10km, 21km en de volledige marathon, zorgt ervoor dat elke loper zijn geschikte sportieve uitdaging vindt. Naast gratis kinderopvang, biedt het event een groen loopparcours aan door de prachtige Gentse regio en een exclusief bedrijvendorp in de Topsporthal (Zuiderlaan 14, Gent) tevens plaats van start en aankomst van alle loopafstanden. Deze ligging biedt een makkelijke toegang naar de feest- en aankomstzone, alsook een unieke zichtbaarheid van uw bedrijf bij de duizenden lopers, supporters en mede-bedrijven (het bedrijvendorp heeft een capaciteit van 35 bedrijfstanden).

AANBOD

BEDRIJFSTAND ZONDER CATERING = 850 EURO (excl. BTW): vraag uw bedrijfstent aan als verzamelplaats van uw team en geniet van extra service met zicht op de finishplaats van alle loopafstanden, incl. afhaalpunt van uw groepsloopnummers en zichtbaarheid van uw bedrijf. Interesse contacteer info@ghentmarathon.be

INBEGREPEN

  • Bedrijfstent van 3 x 3m met zijpanelen + zone 3 x 1,5m ruimte voor de tent
  • Capaciteit voor 15 personen
  • Mogelijkheid tot gebruik bedrijfstand als verzamelplaats van eigen lopers voor/na de finish (met extra service door o.a. afhaling van loopnummers in eigen bedrijfstent, enz. – vraag naar onze groepskortingen)
  • Tapijt + 2 staantafels met hoes + 4 barstoelen
  • Mogelijkheid tot het plaatsen van een eigen roll up en/of gepersonaliseerde beachvlag
  • Gratis inschrijving van 15 lopers (alle afstanden)
  • Extra service ALL-IN pakket: mits extra vergoeding kunnen we voorzien voor catering en drank ter plaatse (contracteer ons indien interesse info@ghentmarathon.be)
  • Inclusief werkuren opbouw en afbraak van bedrijfstand
  • Als Btw-plichtige ontvangt u een factuur voor de gemaakte kosten

Ten slotte voor GROEPSINSCHRIJVING: schrijf uw bedrijf in voor de Pauwels Consulting Ghent Marathon, keuze tussen alle loopafstanden, en ontvang uw groepskorting via www.ghentmarathon.be waar u ook meer informatie vindt omtrent onze speciale extra service voor bedrijven.

Contacteer ons vrijblijvend

Stefaan Engels 0488/62.51.11 - info@ghentmarathon.be