Bewoners & Supporters

de pauwels consulting ghent marathon wordt één groot buurtfeest op zondag 28 oktober 2018 !

Loop, feest of supporter mee, wees een grote supporter voor de duizenden lopers en ontmoet je buren in je straat op een mooie zondag. De Pauwels Consulting Ghent Marathon wordt één groot buurtfeest op zondag 28 oktober 2018!

De Ghent Marathon met zijn diverse loopafstanden loopt op zondag 28 oktober langs Gent, Drongen, Sint-Denijs-Westrem, De Pinte en Sint-Martens-Latem via mooie natuurpaden, wijken en parken.

Wat maakt dit loopevenement uniek, en geklasseerd als één van de mooiste parcours van België, door juist de hele buurt erbij te betrekken.

De natuurzones waarin de deelnemers van de Ghent Marathon lopen zijn zo mooi en groen dat het adembenemend is en dit de lopers nog meer zal motiveren om flink door te zetten tot de finish lijn.

Om het loopfeest helemaal compleet te maken voorzien wij als organisatie: muziekanimatie onderweg, voldoende bevoorrading, motiverende quote borden, juiste kilometeraanduiding en een gratis informatie brochure voor alle bewoners in de bus.

Feest in je straat!

DOE MEE om samen met je buren in je straat op zondag 28 oktober tussen 10u en 17u alle lopers aan te moedigen met een buurtfeest, mooie straatversiering, een bekertje water of iets lekker en vooral luid en duidelijk voor hen te supporteren zodat het hen vleugels geeft tot de finish!

Enkele feest-en-supporter-tips :

  • Plaats tafels en stoelen buiten aan je huis, gelieve niet op het loopparcours natuurlijk
  • Versier je tuin met ballonnen, slingers, aanmoedigingspanelen, …
  • Plaats mooie kleurrijke vlaggen en zet je op een strategische plek met toeters en bellen
  • Organiseer een BBQ of leuke aperitief met je buren
  • Deel appelsienen en water uit aan de lopers
  • Rijk een waterspons aan de lopers, bij een zware inspanning doet deze verfrissing deugd
  • Laat je kinderen handjeklap of Hi doen met de lopers, altijd geweldig
  • ….

Laat ons alvast weten mocht je iets wil organiseren dan brengen we dit in kaart en bieden we je graag de mogelijke hulp. Heb je nog bijkomende vragen of suggesties mail naar: info@ghentmarathon.be – www.ghentmarathon.be

Voor bijkomende inlichtingen over de organisatie en het parcours kunt u contact opnemen via info@ghentmarathon.be of tel. 0498/13 29 55 van maandag 22 t.e.m. zaterdag 27 oktober van 8u00 tot 17u00, en zondag 28 oktober gedurende de ganse duur van het event.

Download hier de brief aan de bewoners en het plan met alle loopafstanden.

Woon je in de buurt van het Soenenspark of de Assels/Drie Leien? Hier vind je meer informatie over de aangepaste verkeersregeling rond het Soenenspark en de Assels/Drie Leien.