Teams - Groepsinschrijving

 

NEEM DEEL MET JE TEAM/BEDRIJF AAN DE GHENT MARATHON

Op zondag 28 oktober 2018 vindt de Ghent Marathon plaats, een unieke gelegenheid om met je team/bedrijf deel te nemen aan dit gezellig en sportief event, mogelijks zelfs in familieverband we voorzien gratis kinderopvang. De keuze uit diverse loopafstanden: kidsrun (1.3km), junior run (2.5km), 5km, 10km, 21km en de volledige marathon, zorgt ervoor dat elke loper zijn geschikte sportieve uitdaging vindt.

GROEPSINSCHRIJVINGEN Schrijf je team/bedrijf in voor de Ghent Marathon: keuze tussen alle loopafstanden, en ontvang jouw groepskorting en extra service ter plaatse.

GROEPSKORTING ONLINE

Vanaf 10 personen: 5% korting

Vanaf 25 personen: 10% korting

Vanaf 50 personen: 20% korting

Vanaf 100 personen: 25% korting

      INBEGREPEN EXTRA SERVICE OP HET EVENT

  • Loopnummers, eventuele bestelde T-shirts, liggen gegroepeerd klaar aan onthaal of je bedrijfstand in het bedrijvendorp
  • Info brochures en plannetjes van loopparcours liggen ter beschikking aan onthaal of je bedrijfstand in het bedrijvendorp
  • Exclusieve bagagedrop zone voor groepen
  • Als Btw-plichtige ontvangt u een factuur voor de gemaakte onkosten

 

INSCHRIJVINGSMODULES

  1. ZELFSTANDIG - ONLINE

Als team/bedrijf verzamel je zelf alle gegevens van de geïnteresseerde lopers en voeg je deze zelf toe online in groep via onze website : https://www.ghentmarathon.be/event/groepsinschrijvingen/

Belangrijk - is dat je zelf de volgende gegevens van elke deelnemer hebt: voornaam/ achternaam, leeftijd, geboortedatum, geslacht, emailadres, adres van elke deelnemer voor een succesvolle groepsinschrijving. En deze gezamenlijk indient via onze link online, om gebruik te maken van je online groepskorting.

Betalingsmodaliteit – rechtstreeks online na inschrijving. Via de website ontvang je een bevestigingsmail van je groepsinschrijving met onze bankgegevens voor overschrijving.

Aangeraden om deze module te gebruiken als je met een groep van 10 à 20tal inschrijvingen komt. Meer dan 20 inschrijvingen stellen we groepscodes voor. Zie 2e module.

 

  1. GROEPSCODES

Wens je als team/bedrijf een grote groep van je personeel/klanten/leden uit te nodigen voor deelname aan de Ghent Marathon (alle loopafstanden), dan maakt de organisatie unieke groepscodes aan (afhankelijk van het gewenste aantal) waarmee je groep kan inschrijven.

Hoe gaat dit in zijn werk? De groepskapitein/ verantwoordelijke neemt contact met de organisatie. De organisatie stuurt dan per mail het aantal groepscodes door met in bijlage een voorbeeld mail die je kan versturen naar je personeel/ klanten/ leden die je wenst uit te nodigen. Zij ontvangen hierdoor hun persoonlijke groepscode alsook de informatie en online link waar ze zich zelf rechtstreeks gratis kunnen inschrijven voor hun loopafstand naar keuze.

Betalingsmodaliteit – een voorschot van 50 euro wordt gevraagd aan de groepskapitein voor ontvangst name van de groepscodes. Na de groepsinschrijving online wordt een afrekening gemaakt op basis van de gebruikte groepscodes die via ons online systeem werden geactiveerd en de bijhorende groepskorting. Een factuur zal je worden toegestuurd voor betaling, met verrekening van de 50 euro voorschot.

Aanbod geldig tot 14/10/2018

EXCLUSIEVE EIGEN BEDRIJFSTAND/VERZAMELPLAATS OP HET EVENT

Wens je met je team/ bedrijf gebruik te maken van een verzamelplaats voor je groep in de Topsporthal, tevens plaats van start en aankomst van alle loopafstanden, laat het ons weten.