GROEPEN & BEDRIJVEN

schrijf je in met een groep of bedrijf

Er is keuze tussen alle loopafstanden en je ontvangt jouw groepskorting online. Belangrijk is wel dat je alle nodige gegevens van elke deelnemer correct invult.

ONLINE GROEPSKORTINGEN:

  • Vanaf 10 personen: 5% korting
  • Vanaf 25 personen: 10% korting
  • Vanaf 50 personen: 20% korting
  • Vanaf 100 personen: 25% korting

Inbegrepen extra service voor je groep op ons event?

  • Loopnummers en eventuele bestelde T-shirts liggen gegroepeerd klaar aan de balie of op je stand in het bedrijven- of goede-doelen-dorp en dienen afgehaald te worden door de groepskapitein.
  • Info brochures en plannetjes van loopparcours liggen ter beschikking aan onthaal of je bedrijfstand in het bedrijvendorp
  • Er is een exclusieve bagagedrop zone voor groepen.
  • Als BTW-plichtige ontvangt u een factuur voor de gemaakte onkosten.
  1. SCHRIJF JE GROEP/BEDRIJF ZELFSTANDIG IN ONLINE

Als team/bedrijf verzamel je zelf alle gegevens van de geïnteresseerde lopers en voeg je deze zelf toe online in groep via onze website : https://www.ghentmarathon.be/event/groepsinschrijvingen/

Belangrijk – is dat je zelf de volgende gegevens van elke deelnemer hebt: voornaam/ achternaam, leeftijd, geboortedatum, geslacht, emailadres, adres van elke deelnemer voor een succesvolle groepsinschrijving. En deze gezamenlijk indient via onze link online, om gebruik te maken van je online groepskorting.

Betalingsmodaliteit – rechtstreeks online na inschrijving. Via de website ontvang je een bevestigingsmail van je groepsinschrijving met onze bankgegevens voor overschrijving.

Aangeraden om deze module te gebruiken als je met een groep van 10 à 20tal inschrijvingen komt. Meer dan 20 inschrijvingen stellen we groepscodes voor. Zie 2e module.

  1. SCHRIJF IN VIA GROEPSCODES 

Wens je als team/bedrijf een grote groep van je personeel/klanten/leden uit te nodigen voor deelname aan de Ghent Marathon (alle loopafstanden), dan maakt de organisatie unieke groepscodes aan (afhankelijk van het gewenste aantal) waarmee je groep kan inschrijven.

Hoe gaat dit in zijn werk? De groepskapitein/ verantwoordelijke neemt contact met de organisatie. De organisatie stuurt dan per mail het aantal groepscodes door met in bijlage een voorbeeld mail die je kan versturen naar je personeel/ klanten/ leden die je wenst uit te nodigen. Zij ontvangen hierdoor hun persoonlijke groepscode alsook de informatie en online link waar ze zich zelf rechtstreeks gratis kunnen inschrijven voor hun loopafstand naar keuze.

Betalingsmodaliteit – een voorschot van 50 euro wordt gevraagd aan de groepskapitein voor ontvangst name van de groepscodes. Na de groepsinschrijving online wordt een afrekening gemaakt op basis van de gebruikte groepscodes die via ons online systeem werden geactiveerd en de bijhorende groepskorting. Een factuur zal je worden toegestuurd voor betaling, met verrekening van de 50 euro voorschot.

Aanbod geldig tot 14/10/2018

EXCLUSIEVE EIGEN BEDRIJFSTAND/VERZAMELPLAATS OP HET EVENT

Wens je met je team of bedrijf gebruik te maken van een verzamelplaats voor je groep in de Topsporthal, tevens plaats van start en aankomst van alle loopafstanden, of van onze catering formules, laat het ons weten via info@ghentmarathon.be